Обука во Полска

Како резултат на основните принципи и начела на нашата компанија за усовршување, обука и стекување на нови знаења и искуства дел од вработените престојуваат во Полска во фабриката Hal-Spaw, во периодот од 20.08 до 28.08.2014. Заедно со нивните искусни лица (експерти) од областа на производство на конструкции за оранжерија каде што ќе го прошират своето досега стекнато знаење.
IMG-20140826-WA0008

IMG-20140828-WA0000

IMG-20140828-WA0002