Обука во Литванија

Како резултат на основните принципи и начела на нашата компанија за усовршување, обука и стекување на нови знаења и искуства дел од вработените престојуваат во Алитус-Литванија, во периодот од 20.08 до 28.08.2014. Заедно со нивните искусни лица (експерти) од областа на подигнување и монтажа на конструкција за оранжерија каде што ќе го прошират своето досега стекнато знаење.
IMG-20140826-WA0006

IMG-20140826-WA0007