Започна бербата

Започна бербата на доматите од новата сезона од Хортицентар – Greenhouse training center.
Хортицентар – Greenhouse training center со најсовремениот систем на одгледување на зеленчук нуди екстра вкусен свеж домат, без пестициди.
За подобар вкус и трајност се препорачува да не се чува во ладилник.