Барате работа?

Хортицентар има потреба од агроном со следниве квалификации

 • познавање на англиски јазик (задолжително)
 • возачка дозвола Б категорија (задолжително)
 • познавање на друг странски јазик (пожелно – лицата кои што имаат познавање на други јазици ќе имаат предност)
 • претходно работно искуство не е потребно
 • Потребни се мотивираност и спремност за тимско работење, базичен афинитет кон техника.
  Предвидени се обука и надградување во Холандија.
  Доколку сте заинтересирани контактирајте не на е-маил info@horticentar.mk или преку следнава форма.

  Вашето име и презиме (задолжително)

  Вашиот E-mail (задолжително)

  Порака