Сезона 2015/2016

Новата сезона во Хортицентар - Greenhouse training center започна. Младите растенија беа расадени денес. Курсевите започнуваат од 12 Октомври.
Прекрасен ден за започнување на новата сезона, нашите растенија уживаат, се надевам дека студентите ќе уживаат исто така.

« 1 на 2 »