Највкусниот домат на Балканот

Хортицентар — Greenhouse training center со најсовремениот систем на одгледување на зеленчук нуди екстра вкусен свеж домат, без пестициди.
За подобар вкус и трајност се препорачува да не се чува во ладилник.

Слободна нарачка на телефон 032 455 522