Почеток на берба

Нашиот клиент Зелена Куќа доо Кочани започна со берба на домати од реколтата 2013/2014 година.

Секако почетокот на бербата беше надгледувана од врвните експерти на ХОРТИЦЕНТАР кои преку своите совети допринесоа клиентот да има екстремно високи приноси.

WP_20131214_001

WP_20131214_009