Саем во Пловдив

Во периодот од 24 до 28 февруари 2016 г., во Пловдив Бугарија ќе се одржи Меѓународниот земјоделски саем АГРА во Пловдив Бугарија.
Хортицентар ќе партиципира преку штандот на KG Greenhouses. Посетете не!