Чекор напред кон финалниот изглед

Она што можеме да го кажеме за Хортицентарот е дека напорната работа се исплати.
Хортицентар е семето од кое иницијативата расне кон нови бизнис хоризонти и успешни проекти.
Со желби за долго одржување на бизнис мапата во регионот и пошироко.

[nggallery id=3]