Официјално отворање во петок

Петок 17.04.2015 со почеток во 11 часот се спрема големо свечено отварање на Horticentar – Greenhouse training center. На наше задоволство ќе присуствуваат сите наши деловни партнери и пријатели како од Р.Македонија така и од странство . Воедно ги покануваме сите заинтересирани слободно да не посетат на 18.04.2015 кога ќе имаме отворен ден за сите.
Добродојдовте!