Земјоделски саем во Нови Сад 2014

ХОРТИЦЕНТАР заедно со Kees Greeve од 20 до 26 Мај ќе учествува на Меѓународниот саем за земјоделство во Нови Сад во Србија, како дел од холандскиот штанд. Во оваа прилика ќе можеме пред сите заинтересирани страни од регионот и пошироко да се промовираме и подетално да ги запознаеме со нашите активности. Воедно Ве покануваме да не посетите за време на саемот.