Нов практикант во Хортицентар

Денес од CAH Vilentum Универзитетот за применети науки пристигна нов практикант, Матилде Коси од Франција.
Се надеваме дека ќе има пријатен престој во ХОРТИЦЕНТАР и ќе се врати во Холандија со многу нови знаења и искуства
 
DSC_0063

DSC_0064