Нов стакленик во Бугарија

Фирмата Балкан Грин Хаус позната по монтирање на најсовремени стакленици ќе започне со изградба на нов современ стакленик во Бугарија. Имено стратешкото партнерството со холандската компанија Кеес Грееве доведе до плодна соработка и реализација на многу проекти на Балканот меѓу кои и овој. Се надеваме дека нарачателот, фирмата Пепс Бетон од Пловдив, ќе биде задоволен од стратешкото партнерството и соработката меѓу Балкан Грин Хаус од Македонија и Кеес Грееве од Холандија.