Нов курс во Хортицентар

На 29.06 започнува еднонеделен интензивен курс за тројца студенти од Земјоделскиот факултет во Белград, како и една студентка од Украина.
Сите заинтересирани може слободно да аплицираат преку оваа форма или на емаил info@horticentar.mk.