Фаза на изградба

Во моментов градежните работи се одвиваат во полн ек. На терен се одвива реализацијата на подигнување на металната конструкција.


WP_20131214_013
WP_20131208_001
IMG_20131210_123453_673
IMG_20131210_123526_608