петок, 12 мај, 2017

По повод 84. Меѓународен...

Ве покануваме да не посетите на 84. Меѓународен саем кој се одржува од 13 до 19 Мај 2017 во Новосадкиот саем во хала 1 на Холандскиот штанд.

Вашиот Хортицентар Адриа

sajam-poljoprivredni-2017

петок, 16 декември, 2016

вторник, 22 ноември, 2016

среда, 16 ноември, 2016

вторник, 8 ноември, 2016

среда, 26 октомври, 2016

среда, 19 октомври, 2016

понеделник, 10 октомври, 2016

четврток, 6 октомври, 2016

среда, 5 октомври, 2016