Меморандум со Универзитетот во Бијељина, БиХ

Минатата недела Horticentar – Greenhouse training center потпиша Меморандум за соработка со Универзитетот во Бијељина, Земјоделскиот факултет.
Овиј договор отвора врата за практична обука на студентите во нашиот Хортицентар и имплементација на нови технологии.