Меѓународен саем за земјоделство Агра 2014

ХОРТИЦЕНТАР заедно со Kees Greeve од Холандија од 04 до 08 Март учествуваше на Меѓународниот саем за земјоделство Агра 2014 во Пловдив Бугарија. Двете компании пред сите заинтересирани страни се промовираа и подетално ги запознаа со активностите.
IMG-20140327-WA0000

IMG-20140327-WA0002

IMG-20140327-WA0003

IMG-20140327-WA0004

IMG-20140327-WA0005

IMG-20140327-WA0006