Квалитет на домати

Квалитетот на доматите на нашиот клиент Зелена Куќа доо од овогодинешната реколта е одличен и подобар од очекуваното.
Целокупното производство е надгледувано од експертскиот тим на ХОРТИЦЕНТАР.
WP_20131228_011