Агрофуд Скопје

Хортицентар од 5-ти до 8-ми Ноември ќе земе учество на Меѓународниот Саем за широка потрошувачка во Скопје во склоп на холандскиот штанд организиран од холандската амбасада во Скопје. Во оваа прилика ќе можеме пред сите заинтересирани страни од регионот и пошироко да се промовираме и подетално да ги запознаеме со нашите активности. Воедно Ве покануваме да не посетите за време на саемот.