Тимот на Хортицентар во Војводина

Тимот на Хортицентар – Greenhouse training center од Македонија и Србија деновиве е во посета на Војводина каде што беа остварени низа средби со земјоделците од од овој регион. Во исто време пристигнаа првите ѓубрива од Ван Иперен во складиштето во Нови Сад.