Хортицентар присутен и во Србија

Нашиот успех и нашите амбиции стануваат реалност. Како резултат на успешноста во Македонија и од покажаниот интерес за нас и нашата дејност од страна на компаниите, студентите, индивидуалните земјоделци во Србија, Балкан Грин Хаус отвори компанија во Србија Horticentar Adria.