Хортицентар официјално присутен во Хрватска

Нашиот успех и нашите амбиции станаа реалност. Како на резултат на успешното работење во Македонија и Србија, како и на прикажаниот интерес кон нас и нашите активности од страна на компаниите, студентите, индивидуалните земјоделци од Хрватска, уште еден Хортицентар Адриа е отворен овојпат во Хрватска.