Хортицентар на Саемот за земјоделство во Нови Сад

Хортицентар ќе земе учество на Меѓународниот саем за земјоделство во Нови Сад Србија кој ќе се одржи од 9ти до 15ти Мај 2015, како дел од холандскиот штанд.
Ве молиме посетете не.
Имено минатата година нашиот штанд привлече многу посетители.