Хортицентар Адриа целосно оперативен

Пред два месеци го најавивме отворањето на нашиот огранок во Хрватска – Хортицентар Адриа ДОО Осиек.
После неколку месеци би сакале да Ве информираме дека нашиот огранок и целосно оперативен.
Слободно контактирајте го Хортицентар тимот во Хрватска на:
емаил: info@horticentar.hr
мобилен:
Vlatka Grebenar – Office manager/Administration/Sales support
+385 99 324 1223
Stjepan Lenić – sales/commercial
+385 99 324 1228
Dalibor Grubiša – sales/commercial/advisor
+385 99 324 1225