Growtech EurAsia

Од 4 до 7 Декември се оддржа Growtech EurAsia Интернационалиот Саем за Оранжерии, земјоделска опрема и технологии во Анталија Турција по 13 пат.

На саемот учествуваше и компанијата Балкан Грин Хаус, преку Управителите г-дин Александар Стојков и г-дин Бернардо Грееве.
DSC00977

DSC00980

DSC01009

WP_20131204_012