Експертскиот тим на Хортицентар расте

Експертскиот тим на Хортицентар континуирано расте. Нашиот персонал е збогатен со два нови агрономи кои ќе го водат процесот на култивација, производство и советодавни услуги во Балкан Грин Хаус доо.
Им посакуваме на Билјана Костова и Кристина Апостолова успешна работа во Балкан Грин Хаус.
IMG-20141224-WA0000 IMG-20141224-WA0001

IMG-20141224-WA0004 IMG-20141224-WA0006