Вработување!!

Фирмата Балкан Грин Хаус доо за потребите на својот Хортицентар – Greenhouse training center има потреба од следниве работници:

 

1. 2 (два) инжинери – агрономи со квалификации:

- познавање на англиски јазик (задолжително)
- возачка дозвола Б категорија (задолжително)
- претходно работно искуство не е потребно
Потребни се мотивираност и спремност за тимско работење, базичен афинитет кон техника. Предвидени се обука и надградување во Холандија. Информации на телефон 032 455 522, 072 307 247 e-mail: info@horticentar.mk
Апликација преку следнава форма
* При апликацијата молиме задолжително да наведете за која работна позиција аплицирате!!
 

2. Едно лице со познавање на Autocad со квалификации:

- задолжително познавање и активно работење со Autocad
- познавање на англиски јазик (задолжително)
- возачка дозвола Б категорија (задолжително)
Потребни се мотивираност и спремност за тимско работење. Предвидени се обука и надградување во Холандија. Информации на телефон 032 455 522, 072 307 247 e-mail: info@horticentar.mk
Апликација преку следнава форма
* При апликацијата молиме задолжително да наведете за која работна позиција аплицирате!!
 

3. Еден заварувач – машинобравар со квалификации:

- Возачка дозвола Б категорија (задолжително)
Потребни се мотивираност и спремност за тимско работење. Предвидени се обука и надградување во Холандија. Информации на телефон 032 455 522, 072 307 247 e-mail: info@horticentar.mk
Апликација преку следнава форма
* При апликацијата молиме задолжително да наведете за која работна позиција аплицирате!!