Изложбени сталажи

Најново од онлајн продавницата на Балкан Грин Хаус! Изложбени сталажи (нови & половни) во најразлични димензии.
Сталажите се со фиксирани оквир и еп&флоод дна.
Достапни димензии:

  • 2.900 mm. x 1.500 mm.
  • 2.950 mm. x 1.610 mm.
  • 3.040 mm. x 1.750 mm.
  • 4.300 mm. x 1.500 mm.
  • 4.450 mm. x 1.680 mm.
  • 4.500 mm. x 1.740 mm.
  • 6.000 mm. x 1.600 mm.
  • 6.030 mm. x 1.640 mm.