Во Хортицентар започна сезоната на производство на краставици

По успешно завршената сезона на производство на домат, Хортицентар – Greenhouse training center продолжува со промоција и имплементација на софистицирана стакленичка технологија и стакленичко производство, овој пат на краставици. Прекрасен ден за започнување на новата сезона, нашите растенија уживаат, се надевам дека студентите ќе уживаат исто така.