Балкан Грин Хаус и Ван Иперен ја прошируваат соработката

Балкан Грин Хаус ДОО и производителот на ѓубрива Ван Иперен Б.В. од Холандија ја прошируваат соработката со што ќе биде опфатен и српскиот пазар.
 
Balkan Van Iperen