четврток, 25 јануари, 2018

Visit us

Visit us on IPM Essen 2018 in Hall 3 Stand 3D16 at KG Greenhouses stand!
WhatsApp Image 2018-01-24 at 13.30.27 (1)

среда, 17 јануари, 2018

Horticentar at IPM ESSEN

Horticentar will be present at IPM Essen trade show on 23.01. – 26.01.2018 at KG Greenhouses stand. See you there!
Hall 3 Stand 3D16

DTPxbgeX0AA8_ce

петок, 12 мај, 2017

По повод 84. Меѓународен...

Ве покануваме да не посетите на 84. Меѓународен саем кој се одржува од 13 до 19 Мај 2017 во Новосадкиот саем во хала 1 на Холандскиот штанд.

Вашиот Хортицентар Адриа

sajam-poljoprivredni-2017

петок, 16 декември, 2016

вторник, 22 ноември, 2016

среда, 16 ноември, 2016

вторник, 8 ноември, 2016

среда, 26 октомври, 2016

среда, 19 октомври, 2016

понеделник, 10 октомври, 2016