Статија за Хортицентар во Hortidaily

Статија за Хортицентар во Hortidaily, водечки весник во меѓународната хортикултурна индустрија.
Hortidaily во најновото интернет издание во извонредна репортажа под наслов “Македонскиот тренинг центар го враќа Балканот назад на хортикултурната мапа“ посвети внимание на она што Хортицентар го работи половина година.
Повеќе информации на овој линк.