82-ри Меѓународен Земјоделски саем

Хортицентар – Greenhouse training center ќе учествува на Новосадскиот земјоделски саем кој ќе се одржи од 9-ти до 15-ти Мај годинава.
Меѓународниот Земјоделски саем е најголемиот настан од таков вид во Србија и еден од најголемите во Европа. Земјоделскиот саем е најстариот саем во Србија, додека Нови Сад е престижно место за презентација и развој на агро бизнисот.
Овој саем ги собира најзначајните компании во агро бизнисот, земјоделското производство, механизацијата и го претставува најдоброто од сточарството. Саемот е неизбежно место за земјоделските производители од земјата и од регионот.
Нашиот штанд ќе биде отворен од 9-19 часот секој ден

Дојдете посетете го штандот на Балкан Грин Хаус и Хортицентар – за да не најдете не Ви треба мапа само погледнете каде има најмногу посетеност тоа сме со сигурност ние!