По повод 84. Меѓународен земјоделски саем во Нови Сад, Србија 13-19/05/2017

Ве покануваме да не посетите на 84. Меѓународен саем кој се одржува од 13 до 19 Мај 2017 во Новосадкиот саем во хала 1 на Холандскиот штанд.

Вашиот Хортицентар Адриа

sajam-poljoprivredni-2017