Horticentar at IPM ESSEN

Horticentar will be present at IPM Essen trade show on 23.01. – 26.01.2018 at KG Greenhouses stand. See you there!
Hall 3 Stand 3D16

DTPxbgeX0AA8_ce

По повод 84. Меѓународен...

Ве покануваме да не посетите на 84. Меѓународен саем кој се одржува од 13 до 19 Мај 2017 во Новосадкиот саем во хала 1 на Холандскиот штанд.

Вашиот Хортицентар Адриа

sajam-poljoprivredni-2017